AEK: Κατέληξε σε συμφωνία με τον Ολεξάντρ Ζουμπκόφ, σύμφωνα με τον Ρομάνο
Η Ένωση ετοιμάζεται να κλείσει τη πρώτη της μεταγραφή με τον 29χρονο εξτρέμ.
Η ΑΕΚ όπως και όλες οι ελληνικές ομάδες έχει τον στόχο της για το καλοκαίρi, που είναι να μπει ξανά μετά τον Σεπτέμβριο του 19 στη διοργάνωση του Champions League.
Για να το κάνει αυτό χρειάζεται και μεταγραφική ενίσχυση και αυτή τη φορά ξεκίνησε από την επίθεση.
Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ένωση έφτασε σε συμφωνία με την Τράμπζονσπορ για τον 29χρονο Ουκρανό εξτρέμ, Ολεξάντρ Ζουμπκόφ, με το ποσό σύμφωνα με τους Τούρκους να φτάνει μέχρι και τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Ρομάνο, ο Ζουμπκόφ αναμένεται να περάσει αύριο τις ιατρικές εξετάσεις, κάτι που σημαίνει ότι επίκειται να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.
Ο Ζουμπκόφ ανήκει στην Τράμπζονσπορ από τον Φεβρουάριο του 2025 όταν και είχε πάρει μεταγραφή από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 6 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του είχε ισχύ στην τουρκική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2029.
Ο Ουκρανός εξτρέμ κάνει «πράγματα και θαύματα» τη φετινή σεζόν, μετρώντας 37 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και 12 ασίστ!